Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، توافقنامه همکاری مشترک گمرک جمهوری اسلامی ایران و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در راستای توافقنامه منعقده این مرکز با وزارت امور اقتصادی و دارایی از سوی بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و علیرضا مقدسی رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران امضا شد.

بابک نگاهداری در این جلسه که با حضور جمعی از معاونین و مدیران دو طرف برگزار شد، رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس در دوره جدید فعالیت را تعامل با سازمان‌ها و مراکز دانشگاهی دانست و گفت: از مسیر همکاری با نهادهای و مراکز علمی مختلف کشور به دنبال تقویت کار کارشناسی و پژوهشی به منظور ارتقای توان تقنینی و نظارتی مجلس شورای اسلامی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همکاری در زمینه کار کارشناسی در خصوص لایحه اصلاح قانون امور گمرکی را از اولویت‌های همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و گمرک برشمرد و تاکید کرد: اصلاح قوانین امور گمرکی نقش مهم و تأثیر گذاری در بهبود فضای کسب و کار، مبارزه با قاچاق و تقویت دیپلماسی اقتصادی دارد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اقدامات و گزارش‌های این مرکز در خصوص برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: یکی از اولویت‌های پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه بازنمایی نقش جمهوری اسلامی ایران در نظام بین‌المللی است که برای دستیابی به این مهم دیپلماسی اقتصادی نقش مهمی را دارد که لازمه تقویت این موضوع، رویکردهای تحولی در گمرک است.

نگاهداری در پایان تاکید کرد: توافقنامه همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و گمرک جمهوری اسلامی ایران در دو حوزه تقنینی و نظارتی، به تحول امور گمرکی و تأثیر آن در دیپلماسی تجاری خواهد انجامید.

علیرضا مقدسی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت دیپلماسی اقتصادی، گفت: در چند ماه اخیر به منظور تقویت این موضوع، اقداماتی جدی در حوزه تجارت به خصوص با کشورهای همسایه به انجام رسانده‌ایم.

وی با استقبال از امضای توافقنامه همکاری مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و گمرک جمهوری اسلامی ایران، بر انجام مطالعات مشترک در حوزه‌هایی چون بودجه، نرخ‌های تعرفه و مواردی از این دست تاکید کرد.

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در کشور ۱۳۹ گمرک اصلی و ۲۳۱ مکان استقرار گمرکی داریم، تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد در حوزه گمرکات با تعدد روبرو هستیم و مطالعه طرح آمایش از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس و گمرک بر مبنای این توافقنامه، می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.

شایان ذکر است در این توافقنامه بر موضوعاتی چون همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و گمرک جمهوری اسلامی ایران در تهیه و تدوین پیش‌نویس لوایح با موضوعات سیاستی در قالب کمیته‌های تخصصی دوجانبه و موضوعاتی چون بازطراحی نظام جامع تجارت خارجی، اصلاح حکمرانی نظام گمرکی با تاکید بر حوزه‌های تقنینی، مبارزه مؤثر با قاچاق کالا، ارز و مواد مخدر، بهبود شاخص‌های تجارت فرامرزی، تسهیل تجاری و لجستیک تجاری و آسیب‌شناسی نقش گمرک در بازرگانی خارجی، ایجاد و تقویت هماهنگی در درک بهتر مسائل و چالش‌های عرصه اقتصادی و تأمین اسناد و اطلاعات تخصصی مورد نیاز ارکان مجلس شورای اسلامی، برگزاری مشترک رویدادهای علمی و تخصصی لازم در سطوح مختلف و پشتیبانی و مشارکت محتوایی بمنظور راه اندازی اتاق فکر، اندیشکده و تولید نشریات علمی پژوهشی مشترک، تاکید شده است.

کد خبر 5577166

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک جمهوری اسلامی ایران مرکز پژوهشهای مجلس علیرضا مقدسی وزارت امور اقتصادی و دارایی بابک نگاهداری دیپلماسی اقتصادی صحن مجلس مجلس شورای اسلامی بانکداری اسلامی بانک مرکزی دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان کمیسیون اقتصادی آیت الله ناصری سیدابراهیم رئیسی محمد باقر قالیباف جمهوری اسلامی ایران هفته دولت علی بهادری جهرمی مهرداد بذرپاش گمرک جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی دیپلماسی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در ضیافت استادان این دانشگاه که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد برگزار شد، گفت: تردیدی نیست که در زمان حاضر استادان دانشگاه‌ها می‌توانند نقش بسیار مهمی را در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد در حال حاضر بیش از ۴۰۰ استاد هیئت علمی و حق‌التدریس و دستیار آموزشی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان همکاری شایسته دارند که این موجب مباهات ماست و به خوبی به نقشه ارزنده استادان واقف هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: این دانشگاه با قدمتی ۴۰ ساله تاکنون بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته متعهد و متخصص را به جامعه معرفی کرده که هرکدام از آنها به نوعی وفقیت‌های چشمگیری را رقم زدند.

عرب‌زاده متذکر شد: امسال برنامه‌های بسیار متنوع علمی، فرهنگی و آموزشی را در دستورکار داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • گروسی: پیشنهادی را به جمهوری اسلامی ایران برای اتخاذ گام‌های جدید ارائه دادم
  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد